Reunió amb membres del Consorci de Collserola

Marià Martí, Joaquim Calafí - 19.09.2005

Asist: Eva - CEPA-EdC, Maria - Depana, Sergi i Cia - P. can Busquets i Oleguer - Alnus-EdC

Destacar que reconeixen una cagada/imprecissió en l'anterior butlletí del parc en que parlaven de can Busquets i la modificació de PGM, jaque les dades que afirmaven en quant a la legitimitat de desenvolupar una determinada superficie sembla que són exagerades. Se'ls demana que ho subsanin al proper butlletí. Ja ho explicaràn millor els companys de Can Busquets suposo.

Vam quedar que se'ls demanaria un informe al consorci en relació a l'impacte ambiental o la seva implicació en l'informe de l'Ajuntament de sant Cugat.

En quant a can Bova se'ns diu que el tancament de la finca és del tot legal. Que s'ha encarregat un pla especial de desenvolupament del sector on el consorci ha posat les pautes i que estan en proces de desenvolupar-lo.

Per tant no s'ha donat cap vistiplau de moment i ens podem evitar la instància que habiem quedat que fariem juntament amb l'AAVV la Floresta.

En quant a la carretera d'accés a la CEMEX de st Feliu s'està encara a l'espera de nous informes de propostes ja que no hi ha hagut acord municipal per tirar endavant cap de les propostes de moure el vial. En Marià proposava un tunel amb molt menys impacte, però no hi ha res clar de moment.

A Sant Just, no faran res per deixar perdre el PEIN del sector de can Candeler, ja que es guanya més espai PEIN per altres llocs amb el conveni amb els propietaris de la vall.

Al Restaurant Ideal Collserola després de obrir un segon accés sense el permís adequat, han obert un tercer en les mateixes concicions, i asseguren que no hi poden fer res. Qui ha d'actuar és l'ajuntament en tot cas. Des d'Alnus en demanarem explicacions.

En quant al Parc Natural en Marià insisteix que cada dia estan trucant als ajuntaments per reunir-se juntament amb el DMAH per mirar de concretar els linits del PEIN que finalment seran els del parc i no hi haurà distinció. Per tant per exemple es reduirà en alguns sectors com el Mas Lluhí i el Bellsoleig de Sant Just. De moment només han parlat amb l'Ajuntament de Molins de Rei o sigui que la cosa anirà força lenta. De moment no es parlarà d'infrastructures viaries ja que és un tema extramunicipal.


[Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola]